Kezdőlap

Kedves Honlaplátogató!

vilagitas-02Engedje meg, hogy a fenti idézettel köszöntsem Önt és kívánjak jó böngészést családi vállalkozásunkat bemutató oldalakon. Ha már használta játékainkat, akkor bízom benne, hogy kellemes élmények elevenednek fel Önben. Ha éppen rendezvényt szervez, programot állít össze egy falunapra, sörfesztiválra, borfesztiválra, céges programra, akkor remélem, hogy partnerek tudunk lenni a szervezés során.  Halk zene, gyermekek kacagása, felnőttek csodálkozása, nagymamák ámulása közepette biztosan találkozunk majd személyesen az ország valamelyik pontján egy rendezvényen.

Sipiczki Mihály

Vállalkozásunk új szolgáltatása, hogy lehetőséget biztosítunk bármely játékunk bérlésére. Fussa végig tartalomjegyzékünket!

  • Gyermeke, unokaöccse, unokahúga születésnapját szeretné felejthetetlenné tenni? Béreljen tőlünk gyermekkörhintát, kis láncos körhintát, kisvasutat, légvárat! Biztosan emlékezni fognak a korlátlan játékra és szórakozásra!
  • Minden kislány és kisfiú szerelme a vonatozás. Színes kisvasutunk zakatolva, vonatfüttyel pöfög végig a pályáján, és a szülők kényelmesen elkísérhetik az egészen aprókat egy-egy izgalmas utazásra.
  • Nincs ideje gyermekét külföldre vinni vidámparkba? A pesti vidámpark is bezárt már…Nálunk megtalálja a nosztalgia gyermekkörhintát a nyihogó lovakkal, dudáló autókkal, kismotorokkal, tüzet okádó sárkánnyal,hápogó kiskacsákkal…
  • A nosztalgia kislánckörhinta az egészen picik számára is lehetővé teszi a korlátlan körbeforgás élményét, béreljék ki néhány órára számukra!
  • Óvodákba, iskolákba, magán családi napközikbe is ajánljuk a gyermekjátékainkat, mert kis hely-és áramigényűek.
  • Cége számára szervezne családi napot, csapatépítő tréninget? Esetleg jubileumot ünnepelnek? Vagy a sikeres évzárást?

vilagitas-01Ezekben az esetekben fontos a jó hangulat és sok embert kell szórakoztatni. Ajánljunk 32 fő szórakoztatására alkalmas dodgemünket, ahol felmérhetik, hogy ki vezet a legjobban! Az összeütközések talán segítenek megoldani a régóta felhalmozódott feszültséget. Bérelje ki cége számára a virtuális valóságot megjelenítő szimulátort, amely igazán ki fogja Önöket zökkenteni a hétköznapokból. Higgye el, ha mellettünk dönt, akkor igazán jó színben fog feltűnni a kollégái előtt.

Leánybúcsú? Legénybúcsú? Akkor polip körhinta! Béreljék ki és úgy fogják magukat érezni, mint a Másnaposokban….

A szállításról, telepítésről és a bontásról, valamint az üzemeltetésről minden esetben saját személyzetünk gondoskodik.